روانشناسی

معانی رنگ و نماد (روانشناسی بازاریابی)

اکنون که می دانید چرخه رنگ چگونه به نظر می رسد و چگونه هارمونی ایجاد می شود، بیایید نگاهی به هر رنگ و معنای آن بیاندازیم.

وقتی از روانشناسی رنگ در بازاریابی صحبت می کنیم، نام خاص یک رنگ به اندازه ویژگی های بصری آن مهم است.

به عنوان مثال، وقتی می گوییم “زرد”، بیشتر مردم به زردی خورشید یا زردی زرده تخم مرغ فکر می کنند. اما اگر آن را تغییر دهیم و بگوییم “زرد روشن”، ممکن است به جای آن به یک اسباب بازی کودکان یا یک نشانگر زرد فکر کنیم.

با «زرد نئون»، ما احتمالاً هایلایترها و چوب های درخشان را تصور می کنیم، در حالی که «یرقان» باعث می شود فوراً فردی زرد رنگ و بیمار را تجسم کنیم.

و بیایید نام های “هنری” رنگ زرد را فراموش نکنیم. خردل، کره، نرگس، موز، زنبور عسل و غیره. نکته این است که نام هر رنگی حس و شخصیت خاصی را به همراه دارد.

در اینجا یک اینفوگرافیک سریع وجود دارد که به شما کمک می کند تا با نام رنگ های مختلف و کدهای هگز مربوطه آنها آشنا شوید:

هر رنگی بسته به تن، سایه یا ته رنگ خاصی که استفاده می کنید، مفاهیم مثبت و منفی دارد.

اگر می خواهید شخصیت و تصاویر بصری برند خود را با مشتریان خود به اشتراک بگذارید، باید در انتخاب رنگ های مناسب بسیار مراقب باشید. منبع

بیایید نگاهی دقیق تر به هر رنگ جداگانه بیندازیم:

رنگ زرد

زرد رنگ آفتابگردان های تازه و اردک لاستیکی و به طور کلی یکی از رنگ های “شاد” در روانشناسی رنگ است.

معمولاً با خلاقیت، خوش بینی و سرزندگی همراه است. استفاده از رنگ زرد در استراتژی بازاریابی بصری می تواند به برند شما حس بازیگوشی و سرزندگی بدهد.

اگر رنگ زرد غالب و روشن باشد، احساسی از غیرمنتظره را ساطع می کند و کاربران را به اطلاعات بیشتر دعوت می کند. می توانید آن را با بنفشه های ظریف در یک طرح مکمل همراهی کنید تا فاکتور سلطنتی بیشتری اضافه کنید.

از نمونه های معروف برند زرد می توان به قوس های مک دونالد و مستطیل نشنال جئوگرافیک اشاره کرد. هر دوی اینها دعوت کننده و دلپذیر هستند.

تناژ رنگ زرد به کار رفته در گرافیک بصری شما بسیار مهم است. برخلاف اینکه یک رنگ قرمز می تواند هم نماد قدرت و هم خطر باشد، معانی زرد معمولاً به روشنایی رنگ بستگی دارد.

قرمز

قرمز اولین رنگی است که انسان در کودکی می بیند. این قدرتمند، قوی و به معنای واقعی کلمه در چهره شماست. همچنین رنگ ماشین های آتش نشانی، تابلوهای ایست و حدود 150 پرچم کشور مختلف است.

در طول تاریخ، قرمز همیشه یک رنگ مهم بوده است – نماد قدرت، اهمیت، حفاظت و استقامت. پس جای تعجب نیست که بسیاری از دکمه های CTA در وب سایت ها و برنامه ها معمولا قرمز هستند.

طرح‌های علامت‌گذاری قرمز معمولاً نیروبخش، سرزنده و نمادین هستند. برای مثال آرم YouTube، Target و Coca-Cola را در نظر بگیرید.

قرمز به یاد ماندنی و متعالی است. اگر می‌خواهید از رنگ قرمز برای چیزی بیشتر از دکمه‌های CTA استفاده کنید، مطمئن شوید که پیام شما با تصاویر مطابقت دارد.

گاهی اوقات، یک لحن می تواند معانی رنگی مثبت و منفی را ایجاد کند. به عنوان مثال، قرمز روشن می تواند نماد قدرت و خطر باشد.

اگر می خواهید به رنگ قرمز خود معنای مثبتی بدهید، از کلمات مثبت مرتبط با آن استفاده کنید. در بازاریابی محتوای خود، از کلمات توصیفی قدرتمندی استفاده کنید که پیام مثبتی را منتقل می کنند.

از سوی دیگر، اگر از رنگ قرمز به عنوان نماد “خطر” استفاده می کنید، مطمئن شوید که از علائم قابل تشخیص جهانی مانند نماد قرمز “DO NOT” استفاده کنید.

افزودن سفید یا زرد به رنگ قرمز می تواند حسی نرم و شاد به آن بدهد. به طور مشابه، افزودن رنگ مشکی به قرمز می تواند آن را بد خلق و عمیق نشان دهد.

آبی

رنگ آبی طیف وسیعی از احساسات را در خود جای می دهد.

آسمان آبی نماد شادابی و هوا، آبی عمیق و آبی نماد رهبری و دانش است و آبی روشن تر با نوزادان و اسباب بازی های کودکان مرتبط است.

آبی رنگ مهمی در طول تاریخ و در هنرهای زیبا بوده است. در بیشتر نقاشی های مذهبی، لباس مریم آبی است.

توجه داشته باشید که چگونه آبی به طور گسترده توسط اکثر وب سایت های شرکتی و فناوری استفاده می شود. این به این دلیل است که می تواند نماد اعتماد، قابلیت اطمینان و هوش باشد.

بیشتر سازمان‌های مرتبط با سلامت، مانند فروشندگان بیمه و بیمارستان‌ها، از رنگ آبی در رنگ‌های ملایم‌تر استفاده می‌کنند. آبی نیز رنگی است که اکثر مصرف کنندگان زن و مرد ترجیح می دهند.

نارنجی

نارنجی بازیگوش و پر جنب و جوش الهام بخش حرکت و شادی است.

به عنوان ترکیبی از قرمز و زرد، نارنجی هم جذاب و هم خلاق است. این نوع رنگی است که واقعاً برجسته است و می تواند عامل اتحاد در بسیاری از طرح های رنگی مختلف باشد.

هنگامی که از رنگ نارنجی در گرافیک بصری خود استفاده می کنید، بهتر است از یک نارنجی پر جنب و جوش برای مناطقی که نیاز به جلب توجه دارند استفاده کنید.

از سوی دیگر، اگر در حال طراحی تبلیغی برای کمک به مردم در خیابان هستید، رنگ نارنجی تیره‌تر روی عکس پس‌زمینه، فضای گرم مناسبی را به تصویر می‌دهد. اینجا را بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا